Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÜDVÖZLÖM HONLAPOMON!                  BALLA ZOLTÁN 55-ÉVES,NŐS,2CSALÁDOS APA,ÉS 2000 -TŐL NAGYAPA VAGYOK. TÖBB MINT 20-ÉVE ÉLÜNK CSEMŐ KÖZSÉGBEN. A KŐMŰVES SZAKMA MELLETT,ELKÖTELEZETT HIVE VAGYOK A TECHNIKÁNAK(MONDJÁK A KETTŐ HOGY FÉR ÖSSZE?)HÁT VALAHOGY IGY.GYÜJTÖM ,JAVITOM AZ ÖREG  RÁDIÓKAT, MOTOROKAT,TOTÁL FELÚJITOTTAM EGY 35-ÉVES 350-ES JAWA-T,2005-BEN,ÉSAZ IDÉN 2-DB 250-ES TROPHI  MZ-T.  SAJÁTÉPITÉSBEN  KÉSZITETTEM AZ UGYNEVEZETT  TROGYEL-TRIKE  GÉPEMET.2004-BEN MOTOR SZERETŐ BARÁTOK ÖSSZEFOGÁSÁVAL,MEGALAPITOTTUK A  CSEMŐI  MOTOROS EGYESÜLETET,10-FŐVEL. JELENLEG-25-FŐS A CSAPAT.  CEGLÉDRŐL - NAGYKŐRÖSRŐL IS CSATLAKOZTAK  HOZZÁNK. NAGY ÖRÖMÖM HOGY A MOST 7-ÉVES LEÁNY UNOKÁM IS ,DOMINIKA ,RAJONG A GÉPEKÉRT.                               ÜDVÖZLETTEL :  BALLA ZOLTÁN(BANYIKA)                                                            
 

A mappában található képek előnézete +1 TROPHY

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

jo

(mama, 2015.09.07 14:05)

Jo az oldal.mama

szati.lajosmizse@gmail.com

(szati, 2011.03.09 18:19)

Kedves Motorosok (ha nem vagy motoros, kérjük, küldje tovább motoros barátainak)!

Gurulási lehetőség! A VMSZ Ifjúsági Fóruma és a Palicsi Helyi Közösség magyar-magyar találkozót szervez Palicson, 2011. május 1-2-án (a 2-a még bizonytalan). Mottó: annyira nem ismerjük egymást, hogy már szinte idegene magyar a magyarnak! Változtassunk rajta!

Nem politikai rendezvény, de a sok szabad program mellett (pincelátogatás borkóstolóval+majális+ZOO+motoros rendezvény) – annak, aki igényli - lehetőség lesz délvidéki politikusokkal találkozni.

Akit a részletek is érdekelnek, jelentkezzen a szati.lajosmizse@gmail.com e-mail címre. Jelentkezési határidő 2011. április 5. (nincs kőbe vésve)

A VMSZIF a későbbiekben olyan motoros túrákat kíván szervezni, melyek minden magyar lakta települést érintenének a Vajdaságban (Délvidéken).

Szati tervei között szerepel Aracs (1000 éves templomrom), a Petőfi Brigád csatájának helyszíne, Szentlászló (Horvátország), stb.

Ezekre minden esetben magyarországi és más motoros klubok is meghívást kapnak.

Széles utat!

Szervezők:

Magyarország:Szabó Tibor – szati(motoros) szati.lajosmizse@gmail.com
Vajdaság: Makra Ottó (VMSZIF) makraottó@freemail.hubelgal@freemail.hu

(Gál Béla, 2008.02.02 00:06)

Szia Zoli!
Azt hiszem, hogy pályát tévesztettél, annó!
CSak gratulálni tudok, szuperek a motorok és az unokád is! Még nagyon sokáig tudd ezt csinálni!
Szia, Béla!

suszitibi@freemail.hu

(Schüszler Tibor, 2008.01.15 21:02)

Üdvözlöm
Megkaptam az üzenetét. Nagyon szép a motor, nekem is van egy régi, schwalbe simsonom, igaz még rengeteg munka van vele. Rátérve a hangszerekre, én is nyúztam egy PSR-275-öst vagy két évig. Egyszer egy céges bulit végigzenéltem vele. Azt gondolom, a saját kategóriájában és árát tekintve a legjobb szinti. Hangzásában veri a jóval drágábbakat is. Sajnos lecseréltem egy PSR K1-re, nagy csalódás volt. Bár Korg párti vagyok, a PSR540-es azért bejött. Lehet rá tenni saját stílusokat, szép hangszíne van, dinamikus hangja. Ráadásul 65ezrembe került. Ennyiért nem adnak egy roland EM25-öt sem, ráadásul az meg sem közelíti ezt a szintet.
Ha van ideje nézzen be a suszitibi.mlap.hu oldalra, az eoldal nem igazán jött be, ezért ott vagyok elérhető.

Abony

(Molnár Tamás , 2008.01.08 16:46)

Üdv!

Elösször is köszönöm, hogy szánt időt oldalam
megtekintésére! Az ön oldala retegett jól sikerült,
és a motorjai sem piskóták! Tavaly még nem, de idén ellátogatok a CSEMŐI JAWA FESZTIVÁLRA. Mivel abonyi
vagyok előbb utóbb összefutunk!Ha bármihez alkatrész
vagy segítség kell nyugottan szóljon!
Üdvözlettel:Molnár Tamás